Producten

o Vloerverwarming

Is uw vloer aan vervanging toe overweeg dan eens of u dit niet kunt combineren met vloerverwarming. Dit is onder zeer veel vloersoorten toepasbaar. Het voelt zeer comfortabel aan en verdeelt de warmte gelijkmatig in de ruimte.

Soms is alleen vloerverwarming niet voldoende om de hele ruimte voldoende te verwarmen. Ik bereken aan de hand van de afmetingen en het vermogen of er nog radiatoren nodig zijn, zodat u niet in een ruimte moet verblijven die naar uw zin niet warm genoeg is. Mocht u hierover informatie willen neem dan contact op.


o Centrale Verwarming

In nieuw te bouwen huizen wordt steeds vaker een warmtepomp geïnstalleerd in plaats van een verwarmingsketel. De meeste huizen worden echter nog steeds verwarmd middels centrale verwarming. In bestaande huizen is dit de goedkoopste oplossing.

Mocht uw verwarmingsketel aan vervanging toe zijn neem dan contact met mij op.

Ik kom dan naar u toe en bekijk wat de mogelijkheden zijn, hierbij houd ik rekening met de ruimte die verwarmd moet worden en ook of er een combinatie met warm water nodig is.

We bespreken dit samen en ik zal u dan een passende offerte toesturen.


o Gas- en waterleidingen en riolering

Krijgt u een nieuwe keuken of badkamer of moeten er anderszins leidingen verlegd worden dan kan ik dit voor u uitvoeren. Het installeren van gas- en waterleidingen is iets dat vakkundig moet gebeuren. Ook in het geval van riolering wil je niet voor verassingen komen te staan. Heeft u hierover vragen, neem gerust contact op.


o Sanitair

Bent u toe aan een hele nieuwe badkamer of wilt u bijvoorbeeld alleen een toiletpot vervangen. Voor beide opties en alles wat er tussenin komt kan ik u van dienst zijn. Neem contact op en we bespreken wat u wenst. Ik zal u dan een advies geven waar de mogelijkheden aan bod komen.


o Zonneboilersystemen

Veel mensen overwegen de mogelijkheid een zonneboiler aan te schaffen. Het water in deze boiler wordt verwarmt via zonnecollectoren. Mocht de zonnewarmte niet voldoende zijn dan wordt dit bij gewarmd door de verwarmingsketel zodat u niet onder een koude douche komt te staan. Mocht u dit overwegen neem dan contact op. We bekijken dan samen de mogelijkheden om tot een effici├źnt systeem te komen.

LintechInstallatie | Webdesign: Bram Linssen